Greenline 2000

Graszodenkwekerij Green Line 2000 ontstond reeds in 1993. Toen met een grasmat oppervlakte van 5 hectare. Ongeveer 30 jaar laten bedekken onze grasmatten zo’n 35 hectaren.

Green Line staat in voor de teelt, verkoop, transport en advies van uw graszoden. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden voor speelgazons en sportterreinen. In onze graszodenkwekerij in West-Vlaanderen vindt u dus de ideale graszoden voor uw voetbalspelers of ravottende kinderen. De graszoden van Greenline zijn zo geteeld dat ze tegen een stootje kunnen én hun frisgroene kleur behouden.

Greenline 2000

Uitgebreid machinepark en aangepaste techniek

Door de jaren heen breidde niet alleen onze grond, maar ook onze techniek en ons machinepark uit. Alleen het beste is goed genoeg voor de kwaliteit van uw graszoden, zoals een professionele V-mow, een automatische stapelmachine en binnenkort een vacuümkoeler.

Vacuümkoeling geeft een meer constante temperatuur, waardoor de zoden tot 3x langer houdbaar zijn dan niet vacuümgekoelde graszoden. De palet graszoden wordt tot in de kern gekoeld tot 4°C. Hierdoor wordt het groeiproces van de grasplant geremd met als gevolg dat er minder warmte geproduceerd wordt.  

Greenline 2000

Een uitgebreid aanbod

Ook ons aanbod is uitgebreider dan voordien. Naast de graszoden kunt u ook bij ons terecht voor boomschors, meststoffen en korrelkalk.

Benieuwd naar ons aanbod? Vraag nu gratis uw vrijblijvende offerte aan.

Greenline 2000

Een mooie tuin op korte tijd?

Onze grasmatten geven u een stevig,
vol en onkruidvrij gazon.

Offerte aanvragen