Groen grastapijt in recordtempo

Grasmatten op rol leveren onmiddellijk een afgewerkt resultaat op. Je hoeft dus geen maanden te wachten tot je gazon volgroeid is. Je grasmat is meteen grasgroen, overal even dicht begroeid en vertoont geen kale plekken.

Verhuis je net na het voorjaar en wil je in de zomer al van een grastapijt kunnen genieten? Met graszoden hoef je niet te wachten tot je weer kan zaaien in het najaar.

Gras op rol is ook ideaal voor evenementen of de snelle aanleg van sportterreinen.

 

Graszoden Greenline 2000

100% onkruidvrij gras

Graszoden zijn bij de levering volledig vrij van onkruid en mos. Ook nadat je ze hebt gelegd, nestelt overwaaiend onkruid er zich minder gemakkelijk in dan in een gezaaid gazon. Onkruid groeit ook gewoon minder snel in grasmatten. Je hoeft dus de eerste maanden nog niet aan de slag met bestrijdingsmiddelen.

Plaatsing hele jaar door

Gras zaaien kan enkel in het najaar en het voorjaar. Grasmatten leggen kan in principe het hele jaar door. Op het moment van de levering zijn graszoden namelijk 12 à 16 maanden oud en kunnen ze dankzij hun goed ontwikkelde wortelgestel al tegen een stootje.

Droogte, wind of regen doen je werk dus niet teniet. Let wel: vriesweer, extreme temperaturen of een kletsnatte ondergrond zijn niet ideaal en in de zomer zal je extra veel moeten sproeien.

 

Grasmatten op rol onkruidvrij

Snelle en eenvoudige plaatsing

Als je over een effen ondergrond beschikt, hoef je de kant-en-klare grasrollen enkel nog uit te rollen. Dat kan je perfect zelf. En het is ook nog eens snel. Met wat geluk geniet je ’s avonds al van je kersverse, groene grasmat.

Snel beloopbaar, ook op blote voeten

Gemiddeld kan je grasmatten al na 2 weken intensief beginnen gebruiken. Je eerste partijtje voetbal kan gerust op blote voeten. Bij grasmatten worden steentjes of glasstukjes namelijk ondergestopt, terwijl die bij een ingezaaid gazon nog maanden bloot blijven liggen.

 

Graszodengreenline plaatsen van gazon

Lukt altijd

Met grasmatten zet je alle bedreigingen voor een gelukt ingezaaid grasperk buitenspel. Het graszaad kan namelijk niet wegspoelen bij hevige regen of opgepikt worden door vogels. Ook voor woekerend onkruid hoef je niet meteen bang te zijn. Bijzaaien op de ‘mislukte zones’ hoef je dus niet te doen.

Interessant geprijsd

Zeker voor kleinere oppervlakken scoren grasmatten qua prijs even goed als gras zaaien. Doordat je de graszoden perfect zelf kan leggen, komen er ook geen kosten meer bij voor de uitvoering door een tuinaannemer.

 

Perfecte gazon met graszoden van greenline

Een mooie tuin op korte tijd?

Onze grasmatten geven u een stevig,
vol en onkruidvrij gazon.

Offerte aanvragen